Menu

Wie zit er achter Fo & Fie?

Een mama met goede smaak, Liesbeth! Ze ging op zoek naar een nieuwe uitdaging en al snel kwam ze op het idee om een kinderkledingwinkel te beginnen. Want nergens in de buurt vind je een kinderkledingwinkel met leuke, kwalitatieve en zeker niet onbelangrijk: betaalbare kinderkleding!

Liesbeth, mama van Gitte (°2008) en Gus (°2014) weet heel goed dat shoppen met kinderen niet bepaald een makkelijke klus is. Daar heeft ze alvast goed op ingespeeld met een supertoffe, not-your-ordinary kinderhoek. Een coole Lego muur nodigt jouw kids uit om te ontspannen terwijl jij rustig kan shoppen. Bovendien haalt Liesbeth met plezier wat persoonlijke tricks boven om jouw dochter of zoon die ene outfit te doen passen.

Liesbeth staat jullie graag bij met persoonlijk advies en helpt je met enthousiasme kiezen voor een nieuwe outfit.

Fo & Fie, wie?

De kinderkledingzaak is genaamd naar de vorige eigenaars van het pand, Alfons en Josephine. Dit werd al snel Fo & Fie.

Wist je dat je bij Fo & Fie spaart vanaf de eerste aankoop?!

Wie bij Fo & Fie kinderkleding koopt, krijgt 5% op seizoenscollecties te besteden bij je volgende aankoop. Geen gedoe met klantenkaarten. Wij houden jouw korting bij in ons kassasysteem. Ben je lid van de gezinsbond? Dan ontvang je dankzij je ledenkaart ook 5% korting op je aankoop van de nieuwe collectie.

Shoppen met kinderen: een verademing

Je vindt bij Fo & Fie alleen maar betaalbare kinderkleding van de leukste kinderkledingmerken. Winkelen bij ons is een ware verademing voor mama's & papa's en ook super chill voor de kinderen, dankzij onze unieke kinderhoek en knappe presentaties. Je vindt onze winkel écht vlakbij Aalst (op slechts 6km) en Dendermonde (op minder dan 15 minuten!).

Kom naar onze winkel