Menu

Een geboortelijst, cadeaulijst, verjaardagslijst of communielijst leggen? Ontdek onze FoFieLijst!

De FoFieLijst, een cadeaulijst voor elke gelegenheid

Wil je graag wat mooie kinderkleding voor de geboorte van jouw kleintje? Of komt de verjaardag of de communie van jouw kleine spruit eraan en heeft die al meer dan genoeg speelgoed? Heb je na het bezoek van de Sint geen plaats meer voor nog meer spullen en vrees je voor Kerst en Nieuwjaar voor een ontploffing van de kinderkamer? Dan is een FoFieLijst de perfecte oplossing!

Wie staat er niet te springen voor een nieuwe fashion outfit? Wakker de fashionista in jouw zoon of dochter aan en kies enkele toffe outfits uit in onze winkel. Wij maken er een heuse FoFieLijst van en dan is het aan jullie: 'spread the word'!

Ontdek de vele voordelen van onze FoFieLijst, dé cadeaulijst voor kinderkleding en accessoires vlakbij Aalst en Dendermonde

 • Jij kiest zelf je fashion outfit of must-have kledingstukken
 • Je ontvangt bovenop al die leuke kledij nog eens een 10% van het totaalbedrag als waardebon
 • Jij bepaalt wanneer de lijst online mag
 • Je ontvangt een mailtje bij elke aankoop. Zo moet je niet telkens zelf gaan kijken of er nu al iets verkocht is of niet. Handig, toch?!
 • Je kan je FoFieLijst eender waar en wanneer bekijken

Hoe leg je jouw FoFieLijst aan?

 1. Maak een afspraak en kom langs in onze winkel.
 2. Selecteer de stuks voor op jouw FoFieLijst.
 3. Wij reserveren de gekozen stuks voor jou.
 4. Je ontvang een e-mail ter bevestiging van jouw FoFieLijst met een persoonlijke link.
 5. Jij laat ons weten wanneer de lijst online mag: meteen, bij geboorte of op een afgesproken datum.
 6. Spread the word! Vertel aan al je vrienden en familie over jouw verlanglijstje. Zet het op je geboortekaartje, communieprentje, verjaardagsuitnodiging of schreeuw het van de daken!
 7. Je ontvangt een e-mail bij een aankoop vanop jouw lijst. Zo weet je wanneer er iets klaarligt om opgehaald te worden of je het binnenkort mag ontvangen.
 8. Is je FoFieLijst niet helemaal geplunderd? Geen nood, je koopt enkel de seizoensgebonden artikelen aan. Doorlopende collectie of hebbedingen nemen we zonder morren en porren terug.

Waar wacht je nog op? Kom vandaag nog langs in onze kinderwinkel te Herdersem, vlakbij Aalst (6km) en Dendermonde (9km) en leg jouw FoFieLijst vandaag nog!

Kom naar onze winkel